In het weekend van 11 en 12 september staat de kick-off op de planning! Het belooft weer een mooi weekendje ‘De Doelen’ te worden met vriendschappelijke wedstrijden voor ieder team. Ook worden (team)foto’s gemaakt, de muziek draait, de kantine is open en er staan verschillende kraampjes (o.a. bakkerij Fogo Bakehouse, Burned Sports).
Op het moment wordt nog hard gezocht naar tegenstanders voor enkele teams (met name heren). Het wedstrijdschema van de kick-off delen we snel. Ook de wedstrijdtaken (fluiten, tafelen) die aan jouw team zijn toebedeeld zal je terugvinden in dit schema. Zorg er onderling voor dat de toebedeelde wedstrijdtaken worden opgepakt door jouw team.
Ouders van jeugdleden (U10, U12) moeten tijdens het wedstrijdseizoen zelf tafelen (de tijd, scores en fouten bijhouden). Een eerste keer achter de wedstrijdtafel of tablet kan wat onwennig zijn, daarom hebben we tijdens de kick-off een uitleg georganiseerd. Met deze spoedcursus ‘tafelen-for-dummies’ kan de wedstrijd van jouw zoon of dochter vlotjes verlopen gedurende het seizoen. Kom je ook bij de wedstrijd en uitleg kijken?