SPONSORKLIKS

Online shoppen voor Barons

Online winkelen bij grote winkelketens zoals bol.com, Zalando, Wehkamp, thuisbezorgd.nl, Coolblue of Mediamarkt. Je doet het vast regelmatig. Met Sponsorkliks kun je Barons helpen aan een sponsorgelden, zonder dat het jou wat extra’s kost.

Hoe werkt Sponsorkliks?

Via deze link kom je op de website van SponsorKliks, hier staat een groot aantal links naar diverse webwinkels. De website waar jij regelmatig iets bestelt staat er hoogstwaarschijnlijk tussen. Maak hierin je keuze, je komt dan uit op de “normale” website van deze webwinkel. Zodra je je aankoop eenmaal hebt afgerond, ontvangt Barons een bepaald percentage van je aankoopbedrag zonder dat het jou extra kost.

Deze inkomsten gebruiken we om de vereniging leuk en betaalbaar te houden voor onze leden. Het wordt o.a. uitgegeven aan de materialen die we gebruiken in de sporthal, zoals ballen. Maar ook de begeleiding en opleiding van onze scheidsrechters, trainers en coaches, het jeugdkamp en andere activiteiten die wij als vereniging doen worden hiervan bekostigd.

Buiten deze kleine omweg naar je favoriete webwinkel, verandert er voor jou niets. Gelijktijdig wordt onze vereniging er beter van, dus waarom zou je het niet doen? Neem eens een kijkje op Sponsorskliks en zie welke webwinkels er allemaal mee doen, het zijn er onwijs veel! En vertel anderen van deze actie, je hoeft geen Barons-lid te zijn om ons met Sponsorkliks te sponsoren.