HOMECOURT
Sinds januari 2013 exploiteert Barons een eigen kantine in sporthal De Doelen, genaamd Homecourt. Samen met onze vrijwilligers hebben we deze sportkantine omgebouwd tot een schitterende plek, waar we na onze trainingen en wedstrijden nog eens samenkomen onder het genot van een hapje en een drankje. Hier wordt de derde helft gespeeld! Naast dat Homecourt een toffe plek is rond onze trainingen en wedstrijden, zijn er al menig wat kampioenschappen, teamuitjes, bingo's en andere evenementen gevierd. Ook het runnen van de bar doen we volledig samen met onze vrijwilligers en inkomsten die uit de kantine voortvloeien komen geheel ten goede van de vereniging.


Een bardienstje (mee)draaien?

Voor het draaien van bardiensten kunnen we altijd vrijwilligers gebruiken. Lijkt het je leuk - en dat is het! - om een paar keer in de maand een dienst (mee) te draaien? Misschien voor of na de wedstrijd/training (van uw zoon of dochter)?  Neem dan eens contact op met Cathelijne, contactpersoon van de barcommissie bij Barons Breda Basketbal. Ook zijn wij nog op zoek naar een nieuwe voorzitter van de barcommissie. Cathelijne is bereikbaar via voorzitter@baronsbreda.nl en aan te spreken in de sporthal, natuurlijk.

Cathelijne Goedvree

Voorzitter Barcommissie en voorzitter bij Barons


Voedingscentrum: Gezondere Kantines

In Homecourt werken we volgens de Richtlijnen Gezondere Kantines die zijn opgesteld door het Voedingscentrum. We maken hiermee de gezonde keuze de makkelijke keuze. Dat betekent bijvoorbeeld dat we altijd vers fruit op de balie hebben staan. Dit is gratis voor onze (jeugd)leden. Verder verkopen we met grote regelmaat verse soep. De tosti's die we verkopen zijn vers en we hebben ook de keus voor bruin brood. Op de balie van Homecourt staan verder gratis waterkannen. Iedereen die iets wil drinken kan een vers glas water pakken.